Vi söker …..
 
I samband med att Processkontroll Mekaniska expanderar och utvecklar verksamheten så har vi behov av att förstärka med ytterligare personal.
Företaget är placerat i Stora Höga, ett par mil norr om Göteborg. Bolaget ingår i Processkontrollgruppen som totalt omsätter cirka 180 MSEK och strax över 60 anställda.
 
Processkontroll mekaniska tillverkar komponenter genom bearbetning samt monterar hela eller delar av funktioner med egenproducerat och inköpt material. I över 10 år har vi levererat nyckelkomponenter till medicinsktekniska produkter. Genom ett nära samarbete med en av våra kunder har vi förvärvat en av produkterna, som vi nu kommer ta ett helhetsansvar för. Målet är att med de bästa i branschen leverera produkter med hög kvalitet, uppfattas som ett seriöst premiumalternativ i segmentet och erbjuda det mindre bolagets närhet till god service och flexibilitet för kunderna.
 
Planen är att starta produktion och leverera de första produkterna under 2018.
 
För att klara utmaningen behöver vi förstärka med kompetens inom områden som:
 
·         Produktutveckling: En medarbetare för hårdvaruval och programmering av styrsystem inom ramen för EN 13485. Lämpligt med   högskoleutbildning 3-5 år och flera års arbete inom området.
 
·         Quality Assurance: En medarbetare med god kunskap och ansvar för uppgradering av vårt kvalitetssystem ISO 9001 till EN 13485. Vi söker medarbetare med mer än 5 års yrkeserfarenhet, tidigare erfarenhet av att ha lyft upp ett bolag till EN 13485 nivå är meriterande i kombination med att ha haft kvalitetsansvar för medicintekniska produkter.

·         Montörer och servicetekniker: Cirka 4 medarbetare och vi söker dig som har erfarenhet från montering eller service, gärna med inslag av kvalitetskontroll, är noggrann och systematisk samt en bra ”lagspelare”. Medicinteknisk erfarenhet är meriterande.

 
Gemensamt för alla sökande är att vi från det lilla bolagets perspektiv uppskattar egenskaper som ansvarstagande med eget driv i kombination med att vara lyhörd, nyfiken och kvalitetsmedveten. En flexibel och professionell inställning samt att kunna jobba kundorienterat är honnörsord. Då arbetet kommer utföras i en internationell miljö är det viktigt att man är bekväm och effektiv med att arbeta på engelska i en modern IT-miljö.
 
Vi välkomnar sökande i alla åldrar, alla kön och olika typer av bakgrund, utifrån en förståelse för att en blandning av kunskaper och erfarenheter gagnar alla, såväl personal som företag. Den resan företaget ger sig ut på, kommer att bjuda alla anställda, så väl nya som befintliga, på utmaningar, belöningar och stort personligt lärande, välkommen att söka.

om detta låter intressant kontakta

Lars Ottosson 0303-726153  lars.ottosson@pkmek.se